Modele de unghii facute acasa pas cu pas

Aceasta manichiura chic se poate face acasa mai simplu decat TI-ai imagina. Mai intai, trebuie sa iti Dai unghiile cu o baza Alba. Las-o sa se usuce bine, apoi Pune o unghie in alcool timp de cateva secunde. Pune peste unghia respectiva o Yursin de ziar, apoi preseaz-o, pentru ca literele sa se imprime PE unghie. Termina cu un Strat de lac de Unghii si esti Gata! Daca nu ai timp sa Mergi la salon, inseamna ca nu prea ai timp nici sa Stai cu orele sa iti faci singura manichiura acasa. Totusi, daca esti o femeie cocheta si nu vrei sa IESI DIN Casa cu unghiile nefacute, te ajutam noi cu 10 idei de manichiura pentru acasa, simple, rapide si extrem de chic! Pasul 8 – aplici gelul pentru Unghii. Eu am folosit gel Tammy tailleur Nail Powder original naturel și ongles liquide concurrentiel, o combinație rapidă te-ai săturat să Mergi la salon pentru a-ți face unghiile cu gel? Mai ales în zilele de sărbătoare Când saloanele sunt aglomerate?! Avem soluția pentru voi! AM găsit un tutorial Care vă arată pas cu pas cum vă puteți face singure manichiura acasă. Chiar Dacă nu ai îndemânarea unei manichiuriste, Îţi poţi face acasă o manichiură deosebită. O idee demnă de luat în seamă este manichiura accent Nail – una DIN Unghii are o culoare sau un Model diferit de Al celorlalte.

Este un Trend pe care l-au adoptat şi vedetele şi de care te poţi folosi şi tu. Manichiura este uşor de făcut acasă, Dar sont un aspect deosebit. Dacă ştii să faci o manchiură français, încearcă şi variantă français colorată, un Model simplu, Dar de efect. Poţi folosi ojă mată sau cu sclipici. Manichiura în Două sau mai multe Culori este de asemenea o idee foarte Bună pentru cele care nu au îndemnânare, Dar vor să realizeze acasă o manichiură spectaculoasă. Vezi în clipul Video cum să-ţi faci acasă o manichiură français! Foto: Shutterstock trebuie sa FII o adevarata Maestra ca sa poti sa faci MODELE complexe PE Unghii cu Oja. Adevarul Este, INSA, ca exista si solutii mai rapide, perfecte pentru persoanele carora le CAM tremura mana cand trebuie sa ISI decoreze unghiile. De exemplu, poti sa folosesti un marqueur Sharpie auriu pentru a crea diverse MODELE, fara a te mai ingrijora ca iti VEI strica manichiura. Da mai intai unghiile cu Oja in Culoarea Dorita, Lasa-le sa se usuce bine, apoi foloseste un Sharpie auriu pentru a le Decora PE placul inimii. Nu toate avem timp sau resurse pentru a Merge constant la salon, așa că trebuie să ne orientăm după variante ce pot fi încercate acasă. Lasă-te inspirată de Galeria Foto pregătită, plină de modele de Unghii simple de făcut acasă, Dar care nu arată mai puțin spectaculos decat cele făcute la salon.

Una dintre cele mai simple manichiuri pe care le Poti face acasa este aceasta. Nu ai nevoie de Instrumente speciale pentru buline, ci doar de o agrafa de par cu capete Rotunde sau de un creion Mecanic. Cu ajutorul acestora, Poti face buline la fel de reusite! Intai si intai, DA unghiile cu un lac de calitate. Lasa-l sa se usuce bine, apoi creeaza buline de cate o culoare diferita pe fiecare unghie (Verde, galben, portocaliu, Rosu, albastru). Foloseste Cate doua nuante diferite DIN aceeasi culoare, pentru un efect si mai interesant. Poti obtine tonuri mai deschise prin amestecarea ojei colorate cu Putina Oja Alba. Când Îţi faci manichiura acasă, una DIN cele mai importante probleme este aceea că Oja “Sare” foarte repede şi la una sau Două zile trebuie refăcută. Dacă vrei o manichiură rezistentă, contează şi calitatea ojei, Dar şi felul cum o aplici. Iată ce Trucuri poţi să încerci. • Nu ţine unghiile în apă înainte de a-ţi face manichiura. Oja aplicată PE unghiile “înmuiate” în apă se desprinde mai uşor. • Foloseşte un buffer pentru a elimina cu totul Oja Veche sau alte urme de PE unghie.

• Degresează bine unghia cu alcool sau acetonă. • Aplică o bază, apoi aplică Oja în Două sau mai multe straturi subţiri – e m ai bine decat să aplici un singur strat gros.

About Lorna

Hi! I’m Lorna, the owner and founder of The Fashion Supernova as well as the main writer. I started this blog back in July 2012 as a place to share all things fashion with you. As you probably know by now, I also have my own personal style and life blog, Raindrops of Sapphire, and I’m the editor of the top online denim blog as well, so blogging is definitely my passion! This site has since grown to accommodate many writers, guests and internships. Thank you for reading The Fashion Supernova and I hope that you enjoy it!